Reinigen, onderhouden en beschermen van natuursteen

Reinigen, kristalliseren en beschermen van natuurstenen

Met Stone Masters in het Limburgse Genk hebt u een ervaren onderneming voor alle onderhoud aan marmer, andere natuursteensoorten en steentypes. Wij zijn gespecialiseerd in reiniging, restauratie, bescherming, kristallisatie en mineralisatie van natuursteen.

Onze vakkundige medewerkers hebben vele jaren ervaring met natuursteen en andere steensoorten. Wij kunnen dan ook verschillende technieken inzetten op maat van het specifieke gebruik van het oppervlak of de vloer uit natuursteen of composiet. We reinigen alles grondig waarna u ervoor kunt kiezen om de natuursteen of steensoort te laten impregneren. De steen wordt dan volledig beschermd tegen indringend water, vuil of vet. Het maakt schoonmaak en onderhoud daarna ook veel eenvoudiger.

Als de natuursteen er zeer slecht uitziet en intensief reinigen niet helpt tegen aanslag of vlekken is restaureren een optie. Stone Masters zal het natuurstenen oppervlak dan schuren en slijpen. Tussen de schuur- en slijpbeurten door vullen we alle krassen, scheuren, barsten of gaten. U kunt ook kiezen voor polijsten, mineraliseren of kristalliseren. Het natuurstenen oppervlak zal daarna weer glanzen als nieuw!

Contacteer ons vandaag nog!

Beschermen, reinigen & kristalliseren natuursteen in Genk

Voor intensieve reiniging of langdurige bescherming van natuursteen neem contact op met Stone Masters!

Contacteer ons vandaag nog